Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@16:01:37 GMT

«قاب عکس کهنه» با شعری از ابتهاج منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۳۷۶۳

«قاب عکس کهنه» با شعری از ابتهاج منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، این اثر با نوازندگی عود و سه‌تار بهنام ارجمندی، کمانچه و ویولا علیرضا دریایی، ویولنسل آتنا اشتیاقی، تنبک و بندیر حمید قنبری، با خوانندگی علیرضا وکیلی‌منش و آهنگسازی بهنام ارجمندی ساخته شده است.

آلبوم قاب عکس کهنه از ۹ قطعه‌ با شعری از هوشنگ ابتهاج و اشعار مصطفی طالبی در قالب دستگاه ماهور و آواز بیات اصفهان اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویر روی آلبوم نیز مربوط به اثر حجم ساخته مصطفی طالبی است.

بهنام ارجمندی، آهنگساز آلبوم قاب عکس کهنه فارغ‌التحصیل رشته‌ موسیقی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران است که ضمن برگزاری کنسرت‌های متعدد در کشورهای ایران، اوکراین، فرانسه، ترکیه، کردستان عراق، هند، چک و... با گروه‌های موسیقی مختلف از جمله ایل، هزار آوا، نیشتمان، خجسته، سوما و گدار همکاری داشته است.

از دیگر آثار ارجمندی می‌توان به آهنگسازی انیمیشن در قالب مجموعه تلویزیونی روباه بلا خروس زری و مجموعه انیمیشن قصه های شیرین، آهنگسازی فیلم داستانی یک شاخه گل،  تنظیم آلبوم دمساز  و آهنگسازی و نوازندگی قطعه «عشق مجهول» برای باغ نگارستان دانشگاه تهران اشاره کرد.

آلبوم موسیقی قاب عکس کهنه با صدابرداری حسن خدایی‌نیا، میکس و مسترینگ استودیو پارس، حمید عسگری، ناظر ضبط علیرضا دریایی، گرافیک مهدی تجلی و تهیه‌کنندگی محمدباقر فرحی و با کوشش موسسه ساز و  آواز کویر در استودیو پاییز تولید شده است.

برچسب‌ها آلبوم موسیقی امیر هوشنگ ابتهاج کمانچه موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آلبوم موسیقی امیر هوشنگ ابتهاج کمانچه آلبوم موسیقی امیر هوشنگ ابتهاج کمانچه موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۳۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود

ایسنا/همدان فرماندار ویژه ملایر نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» را یک رویداد بزرگ فرهنگی و هنری در ملایر طی هفته اخیر دانست و گفت: با توجه به کمبود سالن موسیقی در ملایر،چند پروژه فرهنگی در دست اقدام داریم و یکی از طبقات در یکی از پروژه ها به سالن کنسرت اختصاص داده خواهد شد.

سلمان اسماعیلی شامگاه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره «شب های موسیقی تاک» در ملایر اظهار کرد: ملایر در این دوره میزبان گروه های موسیقی غرب کشور بود و از همین حالا به فکر میزبانی جشنواره موسیقی های سنتی در سطح ملی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه یک سالن به روز، مجهز و در شان مردم تحت عنوان سالن کنسرت پیش بینی خواهد شد، افزود: این سالن به سرعت ساخته می‌شود و تقدیم مردم فرهنگ دوست ملایر خواهیم کرد.

اسماعیلی تصریح کرد: از دیرباز روح و نگاه ما با فرهنگ ها و هنرهای مختلف از جمله هنر پر رمز و راز موسیقی و شعر در هم آمیخته است و اصالتا و ذاتا علاقمند به موسیقی به ویژه موسیقی سنتی هستیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از این سازها متعلق به ایران است، گفت: محاسبات پیدا و پنهان موسیقی و پیامی که منتقل می‌کند نشان می‌دهد این هنر با ذات ما هماهنگی دارد و ابزار آلات موسیقی مبتنی بر علم، هندسه و مضامین بلند عرفانی طراحی می شوند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر نیز با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بزرگ «شب های موسیقی تاک» مطرح کرد: قصد داریم سال آینده این جشنواره را در سطح ملی برگزار کنیم.

فرشاد کشاورزیان به حضور چهار استان همدان، لرستان، مرکزی و کرمانشاه در این جشنواره اشاره و تصریح کرد: این جشنواره در سطح منطقه‌ای بود و اساتید مطرح کشوری و هنرمندانی از تهران در این جشنواره حضور داشتند.

کشاورزیان خاطرنشان کرد: وجود ۲۵۰ کارگاه ساز سازی در ملایر می تواند در کنار مبلمان منبت و انگور یک‌ برند ملی برای این شهرستان باشد.

دبیر جشنواره موسیقی «شب‌های تاک» نیز اظهار کرد: طی جشنواره در پنج حوزه اجرای صحنه‌ای داشتیم و همزمان با آغاز به کار جشنواره، دومین نمایشگاه ساز و صنایع دستی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد افتتاح شد و بعدازظهر هر روز کارگاه‌ها و ورک‌شاپ و تور گردشگری برگزار شد.

رضا قدسی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۸۰ هنرمند حضور داشتند که ۲۸۰ نفر از فعالان عرصه موسیقی هستند ساخت یک سالن برای اهالی موسیقی را یکی از مطالبات مهم هنرمندان حوزه موسیقی در شهرستان خواند.

قدسی همچنین از حمایت‌های شهردار و شورای اسلامی شهر ملایر و خانه خلاق رُجا با ۶۰ هنرمند در ملایر و آموزشگاه موسیقی همراز قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار حمایت مدیران و مسئولان فرهنگی و هنری شهرستان برای برگزاری این جشنواره در سطح ملی شد و افزود: در ملایر ۲۵۰ کارگاه ساز سازی شناسایی کردیم و امیدواریم ملایر بعنوان شهر ساز سازی در سطح ملی معرفی شود.

هادی فیض منش، معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان نیز تاکید کرد: علاوه بر نام ملایر با منبت و تاک، ملایر باید شهر سازها شود و امیدواریم هر ساله این جشنواره در ملایر برگزار شود. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اتفاق غیرمنتظره برای کاپیتان کهنه‌کار!
  • پلیر موسیقی Winamp باز می‌گردد!
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • امروز با هوشنگ ابتهاج: وقت است کــــــــه بنشینی و گیسو بگشایی
  • پایان پروژه آبرسانی به مجتمع کهنه جلگه خراسان شمالی
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود